Een pick-up point instellen

Op United Wardrobe kiezen de kopers de gewenste verzendmethode. Elk land heeft een standaard verzendmethode. Voor Nederland is dit PostNL, voor België BPost en voor Frankrijk La Poste. Maar, als koper kan je er ook voor kiezen om het naar een pick-up point te laten verzenden, dat is namelijk net iets goedkoper! Het item wordt dan niet naar jouw thuisadres gestuurd, maar je kan het dan afhalen bij het door jou ingestelde pick-up point. Hieronder leggen we uit hoe je jouw punt kan instellen.

Pick-up point instellen

Om een pick-up point in te schakelen, ga je naar Menu > Instellingen > Adressen & pick-up points. Hier kan je jouw gewenste punt instellen. Je kan meerdere pick-up points instellen. Wanneer je iets hebt gekocht stuurt de verkoper het naar dit adres op met het verzendlabel wat ze van ons gekregen hebben. Je kan het pakketje volgen via de Track & Trace code. Vergeet niet je ID mee te nemen bij het afhalen.

Verschillende verzendbedrijven

Je kunt een pick-up point instellen voor verschillende verzendbedrijven. In de verschillende landen waarin we actief zijn, kunnen gebruikers kiezen voor UPS of Mondial Relay. Deze kunnen geactiveerd worden via Menu > Instellingen > Leveringsopties. Wanneer je voor een eerst een verzendbedrijf aanzet, word je gevaagd om gelijk een pick-up point in te stellen. Deze kan je altijd wijzigen.

Wanneer jouw pick-up point niet meer beschikbaar is (tijdelijk of permanent gesloten), zullen wij automatisch de optie pick-up point bezorging (UPS of Mondial Relay) uitzetten in jouw account. Hier krijg je bericht van. Wanneer je deze verzendmethode nog wel aan wilt bieden, kan je een nieuw pick-up point instellen in jouw account.