Tips voor het kopen van items

Je zult duizenden items vinden op United Wardrobe, die allemaal niet kunnen wachten om in jouw kledingkast te hangen! Ontdek het aanbod met de filters en zoek op verschillende merken, maten, type items en zelfs op kleur. We hebben een aantal tips verzameld om jouw ervaring nog beter te maken!

Gebruik de filters!

Met ons filtersysteem kun je precies vinden wat je zoekt. Ben jij op zoek naar een nieuwe jas voor jezelf, nieuwe trui voor jouw partner of een nieuw paar schoenen voor jouw zoon? Filter dan simpelweg op de juiste afdeling om dit allemaal te vinden. Je kunt filteren op Dames, Heren, Jongens, Meisjes, Baby en Unisex. Per afdeling krijg je de juiste categorieën en subcategorieën te zien, zo kan je jouw zoekopdracht nog specifieker maken. Wat leuks gevonden? Voeg het aan jouw favorieten toe of zet het gelijk in jouw winkelwagentje. Filter daarna op een nieuwe afdeling en zet jouw zoektocht voort! Je kunt de items gemakkelijk in één keer afrekenen wanneer je alles gevonden hebt.

Items aan jouw favorieten toevoegen

Wanneer je een item gevonden hebt wat je leuk vindt, maar je nog niet zeker bent of je het wilt kopen, voeg het dan simpelweg toe aan jouw favorieten! Zo kan je het later terug vinden via jouw favorieten overzicht. Op deze manier krijg je updates over de wijzigingen die de verkoper aanbrengt in de advertentie, zoals bijvoorbeeld nieuwe foto's of een lagere prijs! Wanneer het nog niet verkocht is en je wilt het toch graag hebben, hoef je het enkel in jouw winkelwagentje te plaatsen, je kunt het dan gelijk afrekenen.

Het zoeken en volgen van andere gebruikers

Je kunt andere gebruikers zoeken door naar de zoekbalk bovenin het scherm te gaan. Je klikt dan op 'personen' en vult de naam in van de persoon die je zoekt. Vergeet niet om deze persoon ook te volgen! Hier zal je een knop voor zien wanneer je op het account bent.

Wanneer je een andere gebruiker volgt, krijg je updates over de nieuwe items die zij plaatsen. Je zult dan de eerste zijn die op de hoogte is en zo kan jij de leuke items eruit kiezen!

Informatie verzamelen over de items

Je kunt al jouw vragen over een item stellen in de productreacties van een item. Deze reacties zijn openbaar dus lees ook vooral de voorgaande reacties! Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt voordat je het item afrekent. Je kunt hier bijvoorbeeld ook om de aankoopbewijzen of echtheidscertificaten vragen wanneer het gaat om een designer item. We raden je dit altijd aan, zo weet jij precies wat je koopt.

Top verkopers!

Een aantal van onze gebruikers zijn gecertificeerde top verkopers op United Wardrobe. Je kunt deze herkennen aan een badge op hun profiel.

Dit betekent dat deze verkoper één van de beste op ons platform is! Ze zouden zich aan alle regels en verzenden de pakketjes altijd zo snel mogelijk, ze hebben enkel goede reviews en zorgen ervoor dat jij als koper een super goede ervaring hebt.

Wanneer je koopt van een top verkoper, weet je zeker dat het goed zit. We raden je dus aan om deze verkopers te volgen zodat je de beste producten te zien krijgt en zonder zorgen kunt kopen!