Problemen met jouw account

Werkt jouw account niet zoals het zou moeten? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot jouw account.

Ik probeer in te loggen maar er staat dat mijn account niet geactiveerd is

Je krijgt een email van ons om jouw account te activeren. Zorg ervoor dat je ook jouw spam folder nakijkt, deze email kan daar in beland zijn! Wanneer je op de link in de email klikt, is jouw account geactiveerd. Je kunt nu inloggen, reacties plaatsen en jouw orders volgen.

Ik krijg geen mail om mijn account te activeren

Onze email kan in jouw spam folder belanden. Zorg ervoor dat je deze nakijkt! Wanneer je de email daar vindt, kan je deze als 'geen spam' markeren. Zo zorg je ervoor dat je onze email blijft ontvangen. In dit geval zal je ook geen order notificaties of actiedagen missen!

Ik kan niet inloggen, er staat dat mijn gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd is

Er kunnen in dit geval een aantal dingen aan de hand zijn. We raden je aan om eerst een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit kan via 'wachtwoord vergeten', je krijgt een mailtje met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Verhelpt dat het probleem niet? Check dan of jouw email die in jouw account staat nog bestaat. Wanneer wij jou proberen te bereiken maar onze mails komen niet aan, haalt ons systeem jouw email automatisch uit jouw account en kan je hiermee niet meer inloggen. Wanneer je ons een berichtje stuurt, zullen we dit samen met jou oplossen! Zorg ervoor dat je ons onderstaande informatie mailt:

• gebruikersnaam
  • email die in jouw account staat
  • geboortedatum
  • het adres wat in jouw account staat

Als dit allemaal niet werkt, is het mogelijk dat wij jouw account hebben moeten blokkeren. Accounts die zich niet aan onze voorwaarden houden, respectloos met andere gebruikers omgaan, herhaaldelijk replica verkopen of buiten ons platform willen verkopen, zullen wij blokkeren.

Wanneer we jou een laatste kans hebben gegeven wat betreft replica of buiten ons platform om verkopen, krijg je van ons een email hierover. In andere gevallen sturen wij geen email voordat wij een account blokkeren.

Het email adres in mijn account bestaat niet meer

Je zou in dit geval nog wel in jouw account moeten kunnen inloggen. Je kunt dan jouw email aanpassen via menu > instellingen > email. Zo blijf je wel email van ons ontvangen. Wanneer jij jouw email veranderd hebt, dien je voor deze email een nieuw wachtwoord in te stellen via 'wachtwoord vergeten'. Daarna kan je weer inloggen in jouw account en dit volledig gebruiken.

Ik heb de app verwijderd maar ik krijg nog steeds mail

Wanneer je de app verwijderd, is niet jouw account verwijderd. Dit blijft actief en wanneer je hier nog items op hebt staan, kunnen deze nog verkocht worden. Je kunt je account verwijderen via de website, je kunt hier instructies vinden.

Wanneer jouw account verwijderd is, zou je geen mail meer van ons moeten ontvangen. Als dit wel het geval is, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Ik wil mijn account verwijderen maar ik weet niet hoe

Wanneer je jouw account wilt verwijderen, dien je in te loggen via de webpagina van United Wardrobe. Dit is niet mogelijk in de app. Je kunt dit via de webpagina doen door naar menu > instellingen te gaan. Je ziet een knop om jouw account te verwijderen onderaan deze pagina.