Account verwijderen

We vinden het erg jammer dat je ons wilt verlaten :( We staan open voor jouw feedback en zullen hier ook serieus mee omgaan wanneer je dit met ons deelt.

Je kunt je account alleen verwijderen via de website (dus niet in de apps).

Dit kan door naar menu > instellingen te gaan. Onderaan de pagina vind je een knop om je account te verwijderen.

Wanneer je de app van jouw telefoon verwijdert, is jouw account niet verwijderd. Je account blijft bestaan en jouw items zullen dan nog online staan. Alles wordt alleen verwijderd wanneer jij jouw account verwijderd via de website.