Producten toevoegen of wijzigen

Als je wilt beginnen met het verkopen van producten, kan je deze toevoegen aan jouw persoonlijke kledingkast, dit is jouw account. Je kunt gemakkelijk zoveel items al je wilt toevoegen en deze te allen tijde wijzigen.

Een product toevoegen

Je kunt gemakkelijk een product toevoegen wanneer je naar het menu gaat aan de linkerkant van het scherm. Hierna klik je op 'product toevoegen'. Je kunt dan alle details over jouw item invullen, zoals de maten, het merk, de kleur en de aankoopprijs. Zorg er voor dat je het product in de juiste afdeling plaatst zodat het door potentiële kopers gevonden kan worden. We hebben de afdelingen Dames, Heren, Jongens, Meisjes, Baby's en Unisex. Wanneer jij een product online zet waarvan je denkt dat het zowel door mannen als vrouwen (of jongens en meisjes) gedragen kan worden, dien je eerst een afdeling te kiezen. Je kiest dan Man, Vrouw, Jongen of Meisje. Zodra je dat gekozen hebt, komt er een knop tevoorschijn waarmee je kunt aangeven dat het product unisex is. Wanneer je een item plaatst in de afdeling Baby, kan je geen geslacht kiezen, deze afdeling is standaard unisex. Zorg er ook voor dat je genoeg duidelijke foto's toevoegt zodat de kopers weten waar zij aan toe zijn. Je kunt hier ook nog tags toevoegen om meer informatie te geven.

De tweede stap is het instellen van een prijs voor jouw item. Als je een merk en de aankoopprijs hebt ingevuld, kunnen wij een prijs aanbeveling doen! Dit is gebaseerd op alle andere items op ons platform en de prijs waarvoor deze het snelste verkocht worden. Je kunt uiteraard gewoon de prijs instellen die je zelf wilt, onze aanbeveling is geen grens. Hier kan je ook aangeven of je bieden wilt ondersteunen.

In de laatste stap vul je het pakkettype in. Is het een klein of een groot item en past het dan in een klein of groot pakketje? Per pakkettype hebben we informatie toegevoegd zodat je precies weet of jouw item hierin past. Je kunt deze informatie lezen wanneer je op het pakkettype klikt. Sommige pakkettypes hebben een maximaal gewicht, het is dus verstandig om jouw item in dat geval te wegen met een keukenweegschaal. Zorg ervoor dat je het juiste pakkettype instelt, hierop baseren we de verzendkosten die de koper moet betalen!

Je bent nu klaar om jouw product toe te voegen, je klikt op 'product toevoegen' en deze zal dan in jouw kledingkast verschijnen! Je kunt gelijk nog een product toevoegen of eerst jouw kledingkast bekijken.

Wanneer je voor het eerst een product toevoegt, vragen we je om extra informatie in te vullen. We hebben bijvoorbeeld jouw rekeningnummer (IBAN) nodig om jou uit te kunnen betalen, jouw adres om eventuele retour pakketjes op te kunnen ontvangen en we vragen je of je bezorging via een pick-up point wilt ondersteunen. Wanneer je dit wilt, vragen we jou ook om een standaard pick-up point in te stellen bij jou in de buurt.

Een product wijzigen

Je kunt jouw product altijd wijzigen, wanneer deze nog niet verkocht is. Je kunt dit doen door naar Menu > Mijn kledingkast te gaan. Je ziet hier jouw account en de items die jij online hebt staan. Als je een product wilt wijzigen, klik je daarop en kies je daarna voor 'Aanpassen'. Je komt dan in het scherm waar je alle informatie over het product hebt ingevuld en je kunt de dingen wijzigen die je wilt. Zo kan je bijvoorbeeld meer foto's toevoegen, de kleuren aanpassen of een lagere prijs instellen. Als je alles hebt aangepast wat je wilde, kies je voor 'wijzigingen opslaan'. Jouw gewijzigde product staat nu online met de nieuwe informatie.

Een product heractiveren

Jouw producten staan een paar weken online, wanneer deze niet in die tijd verkocht worden, verlopen ze. Zo voorkomen we dat ons platform volloopt met allemaal 'oude advertenties'. Wanner jouw item (of items) is verlopen, krijg je hier een email over. Via de link in deze email kan je jouw producten heractiveren.

Je kunt jouw product ook heractiveren door naar Menu > Mijn kledingkast te gaan. Je ziet hier precies welke producten zijn verlopen, wanneer je op één van deze producten klikt, kom je in een scherm om al jouw verlopen producten te heractiveren. Je klikt de items aan die je wilt heractiveren en klikt dan door, in een tweede scherm wordt er gevraagd of jij jouw prijzen wilt verlagen. Omdat jouw items niet verkocht zijn binnen een paar werken, vragen we of je de prijzen wilt verlagen om zo jouw verkoopkansen te vergroten. Dit hoeft uiteraard niet, als jij jouw prijzen niet wilt verlagen, kan je daar ook voor kiezen. Wanneer je dit gedaan hebt, staan jouw producten weer online en kunnen ze gekocht worden!

Soms hebben potentiële kopers jouw producten opgeslagen in hun favorieten. Wanneer jouw product dan verloopt, kunnen zij het niet meer kopen. Wanneer zij het toch graag zouden afrekenen, kunnen zij jou een heractivatieverzoek sturen. Je krijgt dit per email en in jouw notificaties. De kans dat je jouw item kunt verkopen is op dat moment erg groot! Wanneer je jouw item weer online hebt staan, krijgt de koper, die jou dit verzoek verzonden heeft, hier een update van.