Problemen met jouw account

Werkt jouw account niet zoals het zou moeten? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot jouw account.

Ik probeer in te loggen maar er staat dat mijn account niet geactiveerd is

Je krijgt een email van ons om jouw account te activeren. Zorg ervoor dat je ook jouw spam folder nakijkt, deze email kan daar in beland zijn! Wanneer je op de link in de email klikt, is jouw account geactiveerd. Je kunt nu inloggen, reacties plaatsen en jouw orders volgen.

Ik krijg geen mail om mijn account te activeren

Onze email kan in jouw spam folder belanden. Zorg ervoor dat je deze nakijkt! Wanneer je de email daar vindt, kan je deze als 'geen spam' markeren. Zo zorg je ervoor dat je onze email blijft ontvangen. In dit geval zal je geen order notificaties of actiedagen missen!

Indien je deze activatie email genaamd "Activeer je United Wardrobe account" niet hebt ontvangen, aarzel niet om contact met ons klantenservice team op te nemen via het contact formulier hier beneden. Zij helpen je graag dit op te lossen. (Vergeet niet eerst je spam mail box te controleren.)

Zorg ervoor dat je ons voorziet van het email adres waaronder je een UW account aangemaakt hebt.

Ik kan niet inloggen, er staat dat mijn gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd is

Er kunnen in dit geval een aantal dingen aan de hand zijn. We raden je aan om eerst een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit kan via 'wachtwoord vergeten', je krijgt een mailtje met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Verhelpt dat het probleem niet? Check dan of jouw email die in jouw account staat nog bestaat. Wanneer wij jou proberen te bereiken maar onze mails komen niet aan, haalt ons systeem jouw email automatisch uit jouw account en kan je hiermee niet meer inloggen. Wanneer je ons een berichtje stuurt, zullen we dit samen met jou oplossen! Zorg ervoor dat je ons onderstaande informatie mailt:

• gebruikersnaam
  • email die in jouw account staat
  • geboortedatum
  • het adres wat in jouw account staat

Als dit allemaal niet werkt, is het mogelijk dat wij jouw account hebben moeten blokkeren. Accounts die zich niet aan onze voorwaarden houden, respectloos met andere gebruikers omgaan, herhaaldelijk replica verkopen of buiten ons platform willen verkopen, zullen wij blokkeren.  Daarnaast kan het ook nog zijn dat wij frauduleuze praktijken detecteren, bijvoorbeeld wanneer de identiteitscheck is geweigerd, zelfs na het insturen van een kopie van de identiteitskaart. Ook dan wordt je account geblokkeerd.

Wanneer we jou een laatste kans hebben gegeven, krijg je van ons een email hierover.

Het email adres in mijn account bestaat niet meer

Je zou in dit geval nog wel in jouw account moeten kunnen inloggen. Je kunt dan jouw email aanpassen via menu > instellingen > email. Zo blijf je wel email van ons ontvangen. Wanneer jij jouw email veranderd hebt, dien je voor deze email een nieuw wachtwoord in te stellen via 'wachtwoord vergeten'. Daarna kan je weer inloggen in jouw account en dit volledig gebruiken.

Ik weet niet waarom mij product geblokkeerd is

Om ons platform veilig te houden, blokkeren wij dagelijks producten. Producten die niet vallen onder kleding, schoenen of accessoires, zoals elektronica of boeken, zullen wij blokkeren. We blokkeren replica, namaak en 1:1 items en we blokkeren producten die niet voor de verkoop zijn, zoals 'gezocht' producten. Hiervoor kan je een zoekopdracht instellen!

Ik kan mijn identiteit niet verifiëren

Om je te kunnen betalen, dien je je identiteit te verifiëren door onze betalingspartner Stripe. Om dit te regelen, dien je de volgende informatie door te geven:

• je volledige naam en geboortedatum (zoals weergegeven op je identiteitskaart),
  • je adres,
  • je rekeningnummer (IBAN),
  • toestemming verlenen aan de algemene voorwaarden van Stripe, zodat wij de bovenstaande informatie kunnen delen voor verificatie van jouw account.

(Het is belangrijk om jouw app te updaten zodat je de identiteitsverificatie kunt doorlopen.)

Zorg ervoor dat je alles correct en zonder spelfouten hebt ingevuld en dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Stripe, anders kunnen we jouw identiteit niet verifiëren. Wanneer jouw gegevens toch worden geweigerd, of wanneer je in totaal meer dan €2,500 euro van ons hebt ontvangen, dien je ter extra controle een kopie van je identiteitsbewijs door te geven. De instructies en tips voor het uploaden van je ID staan in Menu > Instellingen.

Vanaf 1 juli moeten verkopers hun identiteit laten verifiëren door onze betalingspartner Stripe (wordt ook door bijvoorbeeld Booking.com gebruikt) voordat wij een betaling kunnen overmaken. Zonder deze verificatie kunnen wij verkopers niet uitbetalen en zullen we het geld vasthouden. Het is dus verstandig om dit zo snel mogelijk te regelen.

Ik kan geen kopie van mijn identiteitskaart uploaden

Of jouw ID geaccepteerd wordt voor de verificatie, hangt af van in welk land je woonachtig bent. In de app kun je een lijst vinden hierover en waar je je ID moet uploaden.

Je controleert het volgende:

• Heb je het juiste formaat (PNG of JPEG) geüpload en is het bestand niet groter dan 10 MB?
  • Is de foto van jouw ID scherp en in kleur? (wazige foto's worden afgewezen)
  • Komt de naam en geboortedatum op je ID overeen met degene die je zojuist hebt doorgegeven?
  • Is je ID nog geldig? (een verlopen ID wordt afgewezen)

In de 24 uur na het uploaden, zal de informatie gecheckt worden.

Ik kan geen bewijs van mijn adres uploaden

Het is mogelijk dat Stripe jouw adres niet kan verifiëren. In dat geval zullen we je vragen om een bewijs van jouw adres aan te leveren (zoals een brief van een officiële instantie met jouw naam en adres erop). Je kunt dit uploaden in de app via jouw instellingen. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de app hebt! De volgende bewijzen van adres worden geaccepteerd:

Nederland België

• Energierekening
  • Verklaring van een financieel instituut
  • Brief van de overheid
  • Verzekeringsbewijs
  • Attest van hoofdverblijfplaats
  • Energierekening
  • Verklaring van de bank
  • Verblijfsvergunning
  • Hypotheekoverzicht
  • Brief met bewijs van inschrijving bij het Gemeentehuis/Maison Communale
  • Pensioenoverzicht
Frankrijk Duitsland
  • Telefoonrekening (Facture de téléphone)
  • Energierekening (Facture d'électricité, de gaz, ou d'eau)
  • Huurovereenkomst (Quittance de loyer d'un organisme social ou d'une agence immobilière)
  • Belastingaankondiging (Avis d'imposition)
  • Bewijs van woonbelasting (Justificatif de taxe d'habitation)
  • Inboedelverzekering (Attestation ou facture d'assurance du logement)
  • Anmeldebestätigung Meldebescheinigung
  • Wohnungsgeberbestätigun Vermieterbescheinigung
  • Energierekening
  • Verklaring van de bank
  • Hypotheekoverzicht
  • Brief van de overheid

Zorg ervoor dat jouw bewijs aan de volgende eisen voldoet:

• Het bewijs is niet meer dan 6 maanden oud
  • Het document is een PNG, JPG of PDF
  • Het is scherp en duidelijk leesbaar
  • Je upload het volledige document, zorg dat jouw naam en adres zichtbaar zijn op dezelfde pagina

Ik heb de app verwijderd maar ik krijg nog steeds mail

Wanneer je de app verwijderd, is niet jouw account verwijderd. Dit blijft actief en wanneer je hier nog items op hebt staan, kunnen deze nog verkocht worden. Je kunt je account verwijderen via de website, je kunt hier instructies vinden.

Wanneer jouw account verwijderd is, zou je geen email meer van ons moeten ontvangen. Als dit wel het geval is, laat het ons dan alsjeblieft weten.

Ik wil mijn account verwijderen maar ik weet niet hoe

Wanneer je jouw account wilt verwijderen, dien je in te loggen via de webpagina van United Wardrobe. Dit is niet mogelijk in de app. Je kunt dit via de webpagina doen door naar menu > instellingen te gaan. Je ziet een knop om jouw account te verwijderen onderaan deze pagina.