Persoonlijke informatie

Je kunt jouw persoonlijke informatie te allen tijde aanpassen in jouw account. Je kunt dit vinden via Menu > Instellingen

Hier vind je al jouw persoonlijke informatie zoals je gebruikersnaam, telefoonnummer, ingestelde taal, thuisadres, leveringsopties en dingen zoals vakantiemodus en jouw notificatievoorkeuren.

We hebben een aantal aanpassingen hieronder omschreven:

Je naam aanpassen

Het aanpassen van jouw naam is heel gemakkelijk. Je kan dit doen via Menu > Instellingen > Account > Persoonlijke gegevens. Je kunt hier jouw echte naam invullen of een gebruikersnaam. Je gebruikersnaam is zichtbaar voor alle andere gebruikers op ons platform.

We hebben je volledige naam (zoals weergegeven op je identiteitskaart) wel nodig wanneer:

• we je willen uitbetalen voor je recente verkoop. Dit moet je doen om een identiteitscheck uit te voeren. Zonder deze check, kunnen we je niet uitbetalen. Geen zorgen, andere gebruikers zullen deze informatie niet zien.
  • je vult je adressen en pickup points in. Let er wel op dat je voor het ophalen van jouw pakketje bij een pick-up point jouw ID moet laten zien en dat de naam op het pakketje overeen dient te komen met de naam in jouw account. Je kunt checken welke naam er aan jou pick-up point adres gekoppeld is via Menu > Instellingen > Account > Afleveradressen

Je IBAN aanpassen

De betalingen gaat via onze betalingspartner Stripe, hierdoor is het niet mogelijk om jouw IBAN aan te passen in jouw account. Je kunt deze nog wel bekijken en aanpassen via onze website, niet meer in de apps.

Wanneer jij een geannuleerde of geretourneerde order hebt waarvoor wij jou terug moeten betalen, zullen we je automatisch terug betalen via dezelfde betaalmethode die je gebruikt hebt om de order af te rekenen. Het is daarom niet nodig om een IBAN in jouw account opgeslagen te hebben.

Wanneer jij een voltooide order hebt, zal de betaling overgemaakt worden naar de IBAN die je ingevuld hebt bij de identiteitscheck. Als je die IBAN aan wilt passen, neem dan contact op met de support zodat wij je hierbij kunnen helpen.

Jouw email adres aanpassen

Het is belangrijk dat jouw email adres in je account klopt! We sturen jouw automatisch updates over jouw orders, geven je notificaties over jouw producten op het platform en gebruiken het om in contact met jou te komen. Wanneer je een nieuw email adres hebt of geen toegang meer tot de oude hebt (door bijvoorbeeld een email adres van een onderwijsinstelling), raden we je aan om dit gelijk in jouw account aan te passen.

Dit kan je doen door naar Menu > Instellingen > Account > E-mailadres te gaan. Wanneer jij een nieuw email adres ingevuld het, sturen wij jou een mail met een link om dit te bevestigen. Let er op dat deze ook in jouw spam kan belanden. Wanneer jij jouw nieuwe email bevestigd hebt, kan je met jouw nieuwe email inloggen.

Jouw adres of pick-up point aanpassen

Alle adressen en pick-up points kunnen toegevoegd of aangepast worden via Menu > Instellingen > Adressen & pick-up points.

Wanneer je een adres of pick-up point wilt verwijderen, moet je eerst een ander adres instellen als jouw standaard adres. Pas daarna kan je het oude adres verwijderen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van het juiste adres om jouw pakketjes te kunnen ontvangen. De koper krijgt van ons het adres wat in jouw account staat op het moment van aanschaffen als er een pakketje retour gestuurd wordt. Let er dus op dat je dit tijdig aanpast wanneer je bijvoorbeeld verhuisd bent.

Je kunt jouw adres of pick-up point niet aanpassen voor een aangemaakte order. Wanneer jouw adres of pick-up point niet klopt in een aangemaakte order, dient dat op een andere manier opgelost te worden. Je kunt hier de verschillende oplossingen lezen.

Wanneer jouw order teruggestuurd wordt naar de koper omdat jouw adres niet klop